Suksikauppa.com - Lasketteluvälineiden verkkokauppa

Asiakaspalvelu

Maksutavat


Suksikauppa.com -verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi useilla eri tavoilla ja valita itsellesi parhaiten sopivan tavan. Voit tehdä maksutapavalinnan sen jälkeen, kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin. Kaikki käytettävissä olevat maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää.


Verkkomaksut

Suksikauppa.com -verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:  Collector osamaksu, LähiTapiola, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki ja Handelsbanken.


Klarna Checkout

Aivan kuten laskulla ostaessasi, saat tuotteet ennen maksamista. Voit jakaa maksun 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden eriin. Tiedät kuukausikustannuksen – tiedät myös, milloin olet maksanut koko summan.
 
Maksaessasi erissä saat lisäksi kaikki ostoksesi yhdistettyinä kätevälle kuukausilaskulle. Kuukausilaskusta saat hyvän yleiskuvan ja maksat vain yhden laskutusmaksun. Aika kätevää, vai mitä? Voit myös milloin tahansa vaihtaa tilimaksuun - yksinkertaisesti vain maksamalla laskussa ilmoitettua pienemmän tai suuremman summan.

Lue lisää Klarna Checkout -maksupalvelusta osoitteessa: https://www.klarna.fi